Υπέρυθρη θέρμανση

Η εταιρεία EUROFROST μετά από ενδελεχή έρευνα μεταξύ των ποικίλων συστημάτων θέρμανσης, προτείνει ανεπιφύλακτα τη χρήση σωμάτων πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης για να εξασφαλίσετε τη θέρμανση της κατοικίας ή του γραφείου σας με τον πιο υγιεινό τρόπο. Η εταιρεία έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία REDWELL και έχει πλέον την αντιπροσωπεία στη Μύκονο.

Τα πάνελ - έργα τέχνης υπέρυθρης θέρμανσης αυστριακής τεχνολογίας REDWELL ζεσταίνουν οικονομικά, υγιεινά και αποτελεσματικά τον κάθε χώρο που θέλετε να θερμάνετε. img 7483

Μετατρέπουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε υπέρυθρη (θετική) ακτινοβολία, θερμαίνοντας κατά 80% το ανθρώπινο σώμα, τα αντικείμενα και τους τοίχους του χώρου, και κατά 20% τον αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο χώρος να θερμαίνεται ομοιόμορφα, χωρίς διαφορές θερμοκρασίας. Αφαιρούν ελεγχόμενα την υγρασία από το χώρο και δίνουν σωστή και καθαρή ατμόσφαιρα.

 

Είναι ο πιο υγιεινός, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος θέρμανσης χώρων, πιστοποιημένος διεθνώς, και από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως κορυφαία θερμαντική μέθοδος για οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με το βαθμό απόδοσης και θερμικής άνεσης που  προσφέρει, αφού λειτουργεί καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλα συστήματα θέρμανσης. Τα συστήματα της REDWELL συνοδεύονται με εγγύηση 5 ετών.

tzaki

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι λόγω της ομοιόμορφης θέρμανσης των δομικών στοιχείων, δημιουργούνται μηδαμινές διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ πατώματος και οροφής. Αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, που ο θερμός αέρας είναι ψηλά και το πάτωμα κρύο, με το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης Redwell έχετε μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς χωρίς παγωμένα πόδια.

Η θέρμανση με υπέρυθρες αποτελεί μια πολύ καλή λύση για σπίτια, καταστήματα, ιδρύματα, νοσοκομεία, θεραπευτήρια, SPA, γυμναστήρια και γενικά παντού!

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η εξέλιξη μας διαμόρφωσε έτσι, ώστε να μπορούμε να απορροφούμε υπέρυθρα κύματα θερμότητας, τα οποία επιδρούν θετικά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μια θετική ενέργεια, για το σώμα και την ψυχή!

Το 1967 ο Δρ. Τακισι Ισικαβα ήταν ο πρώτος που κατασκεύασε την καμπίνα υπέρυθρης θέρμανσης στην Ιαπωνία.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιήθηκε καταρχήν από τους γιατρούς και το 1981 δόθηκε στο κοινό. Από τότε χρησιμοποιείται επιτυχώς στον ιδιωτικό τομέα καθώς και από γιατρούς, θεραπευτές, κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης, καθώς και κλινικές εφόσον η υπέρυθρη θερμότητα αποτελεί βασικό υποστηρικτικό μέσο για τις μεθόδους θεραπείας.

irbodyΗ υπέρυθρη ακτινοβολία αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος, διεγείρει τον μεταβολισμό, είναι πολύ καθαρή, εμποδίζει τον στροβιλισμό της σκόνης και επιδρά αντιοξειδωτικά. Οι ασθενείς με ρευματοπάθειες αντιδρούν πολύ θετικά στην ελλιπή κυκλοφορία του αέρα και στην σταθερή υγρασία στην ατμόσφαιρα. Οι ασθενείς με άσθμα ωφελούνται επίσης από καθαρό από σκόνη αέρα και την σταθερή υγρασία της ατμόσφαιρας. Οι αλλεργικοί μπορούν να αναπνέουν ελευθέρα επειδή δεν υπάρχει στροβιλισμός σκόνης σπιτιού, γύρης, βακτηρίων και σπόρων μυκήτων.

Πέρα από αυτό η υπέρυθρη θέρμανση έχει το πλεονέκτημα έναντι στις άλλες μεθόδους θέρμανσης, ότι οι βιολογικές συχνότητες της αποδιδόμενης θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας εισχωρούν σε μεγάλο βαθμό στο σώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενισχυθούν όχι μόνο οι δυνατότητες αυτοΐασης του ανθρώπινου οργανισμού και το ανοσοποιητικό του σύστημα αλλά και να περιοριστούν καλύτερα και οι επιβαρύνσεις μέσω του ηλεκτρονικού νέφους.

Συμφωνά με την IGEF ενισχύεται το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του μήκους κύματος στο οποίο εκπέμπουν τα Redwell πάνελ. Είναι φυσικά πιστοποιημένα από την TUV και χαρακτηριστήκαν τόσο από την IGEF όσο κι από την TUV ως φτωχά σε ηλεκτρομαγνητική εκπομπή, συνεπώς και απολύτως ασφαλή.

Τα πάνελ REDWELL κατασκευάζονται στην Αυστρία σε βιομηχανικό και οικολογικό πάρκο (Ökopark Hartberg) όπου παράγονται μόνο προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά στο περιβάλλον. Έχουν παγκοσμίως τις περισσότερες πιστοποιήσεις από κάθε άλλο προϊόν υπέρυθρης θέρμανσης, ενώ πρόσφατα (2011) έλαβαν την πιστοποίηση του Α.Π.Θ, που τα κατατάσσει στα κορυφαία συστήματα για τη θερμική άνεση, την ποιότητα κατασκευής και την οικονομία! Βάσει μάλιστα του συντελεστή αξιοποίησης, με τον οποίο αξιολογείται η απόδοση του, είναι το μοναδικό σύστημα υπέρυθρης τεχνολογίας που μπορεί να αποδείξει πιστοποιημένα την αποδοτικότητα του. Αυτή η πιστοποίηση του συντελεστή αξιοποίησης είναι άκρως απαραίτητη για τις ενεργειακές αξιολογήσεις, βάσει των ενεργειακών προδιαγραφών ΚΕΝΑΚ.

Επιπλέον τα προϊόντα της „Redwell Manufaktur GmbH", στο μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής τους είναι χειροποίητα, εμπεριέχουν μερική θερμοσυσσώρευση (βερμικουλίτης), ενώ λειτουργούν με θερμαντικά στοιχεία πρακτικώς άφθαρτα στο χρόνο (αντιστάσεις από ανθρακονήματα, αντοχής έως 1800 βαθμούς κελσίου).

Δεν είναι τυχαίες οι πολυάριθμες βραβεύσεις που έλαβαν στο εξωτερικό ως το καλύτερο προϊόν για την αισθητική και την οικονομία!

Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σωμάτων, τις πιστοποιήσεις αλλά και τα βραβεία της εταιρείας μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.redwell.gr .

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook