Η εταιρεία μας σήμερα δραστηριοποιείται σε τεχνικά έργα θέρμανσης – ψύξης, εξαερισμού και ΑΠΕ στη Μύκονο, όπως επίσης και στον εμπορικό τομέα πανελλαδικά, εφόσον εμπορεύεται τεχνικό εξοπλισμό (ψυκτικά μηχανήματα, συστήματα επεξεργασίας αέρα και νερού, εξοπλισμό μαζικής εστίασης) αλλά και προϊόντα που αφορούν την τροφοδοσία χώρων μαζικής εστίασης (τρόφιμα, ποτά και ροφήματα).
    Τα έργα κλιματισμού και εξαερισμού, εφαρμόζονται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, και σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Για το λόγο αυτό, το πελατολόγιο της εταιρείας είναι πολύ ευρύ. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το προσωπικό κατά την πάροδο του χρόνου έχει συμβάλλει στο να μπορεί πλέον να προτείνει την καταλληλότερη λύση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
    Προτείνει πλέον έργα θέρμανσης με υπέρυθρη θέρμανση έχοντας την αντιπροσωπεία της εταιρείας REDWELL στη Μύκονο, συστήματα κλιματισμού με τοπικά κλιματιστικά διαφόρων τύπων – έχοντας αντιπροσωπεία του ομίλου Φειδάκη (Fuji – Fujitsu), αλλά και συστήματα κεντρικού κλιματισμού με αντλίες θερμότητας.
    Στα πλαίσια των Α.Π.Ε. και της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, η εταιρεία μας δύναται να προσφέρει λύσεις εφαρμογής διακοσμητικών φωτοβολταϊκών πλαισίων τα οποία ενσωματώνονται στο κέλυφος του κτιρίου και χρησιμοποιούνται είτε ως υαλοπετάσματα, είτε ως σκίαστρα, προστατεύοντας από την ηλιακή ακτινοβολία, τον άνεμο και τη ζέστη, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνουν της ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου σε ηλεκτρικό ρεύμα.
    Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ισπανικής εταιρείας ASCASO, και εμπορεύεται μηχανές παραγωγής καφέ σε όλη την Ελλάδα, είτε σε λιανική πώληση είτε σε χονδρική. Επιπλέον, εμπορεύεται  πρωτοποριακό εξοπλισμό Κουζίνας από τη Γερμανική εταιρεία CASO. Στην έκθεση μας θα δείτε και ψυγεία απαράμιλλου design που αφορούν χώρους εστίασης, από την Ολλανδική εταιρεία Gamko.
    Στα πλαίσια της τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης, η εταιρεία μας έχει την αντιπροσωπεία της DOUWE EGBERTS στη Μύκονο, ενώ όσων αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίζει να διαθέτει στην αγορά μόνο προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα υψηλής ποιότητας.
    Σκοπός μας είναι να είναι πάντα διαθέσιμο το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε διαφορετικό τομέα δραστηριότητας της εταιρείας, με πρόσωπα που ενημερώνονται και εξελίσσονται συνεχώς, ούτως ώστε να μπορούν να εγγυηθούν στον πελάτη ένα τέλειο τεχνικό, αισθητικό αλλά και ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Δίνουμε έξυπνες και καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Οι αξίες που εξυπηρετεί διαχρονικά η εταιρεία είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, και η τεχνολογία, και διακρίνεται από τον επαγγελματισμό της κάθε διεκπεραιωμένης λειτουργίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τέλειο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία, με ανταμοιβή τους απόλυτα ικανοποιημένους & αφοσιωμένους πελάτες.

Γνωρίστε την εταιρεία Eurofrost - Με μια ματιά

Fujitsu Logo2redwelllogo   douwelogo

LogoASCASO     LOGOCASO    LogoGAMKO

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook