Ιονιστής αέρα LightAir Ionflow 50

Ο ιονιστής αέρα Light Air IonFlow είναι ο μοναδικός ιονιστής Σουηδικής κατασκευής, που δεν παράγει όζον στην ατμόσφαιρα. Έχει τέλειο σχεδιασμό, ταιριάζει σε κάθε χώρο, είναι αθόρυβος και έχει πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος. Ο Light Air IonFlow συνδυάζει τεχνολογικό σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα σε έναν μικρού μεγέθους ιονιστή, αθόρυβο, που δεν παράγει όζον και φυσικά με μικρή κατανάλωση ρεύματος. Ταιριάζει σε κάθε χώρο, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του, διατηρώντας τέλειες ισορροπίες.

lightair

Πλεονεκτήματα:

Νέα προηγμένη τεχνολογία ιονισμού
Βραβευμένος σχεδιασμός
Χωρίς όζον
Αθόρυβος
Δεν χρειάζεται αλλαγή φίλτρου
Εξοικονομεί ενέργεια

Εφαρμογές

Το Light Air IonFlow 50, έχει ευθείες γραμμές, διαθέτει λεπτή σιλουέτα που σε συνδυασμό με τη διαφανή βάση του, σας προσφέρει μια κομψή εναλλακτική λύση σε αντίθεση με τις τυπικές συσκευές καθαρισμού του αέρα. Θα γίνει εύκολα και όμορφα μέρος του δικού σας: σπιτιού, γραφείου, ξενοδοχείου, εστιατόριου, σχολείου, καταστήματος, ιατρικής κλινικής και άλλα ...

Το Light Air IonFlow 50 διαθέτει ένα όμορφο design που μαγνητίζει το βλέμμα και προσφέρει πιθανότατα τον καθαρότερο αέρα στον κόσμο! Έρχεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα: επιδαπέδιο, επιτραπέζιο και οροφής. Όλα έχουν την ίδια κομψή εμφάνιση, τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Το Light Air IonFlow 50 ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον. Έρευνες δείχνουν ότι το Light Air IonFlow 50 όταν βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξάλειψη των μικρότερων σωματιδίων, τα οποία θεωρούνται ότι προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ιονιστή:

Μέγεθος δωματίου:   50 m²
Βαθμός θορύβου:     5 db
Κατανάλωση:           7 W
Επίπεδα όζοντος:    < 0,002 ppm
Πιστοποιήσεις:        EMC (Electromagnetic quality), CE, ETL, (US), GS, S

Τύποι ιονιστή:

Light Air IonFlow 50 Style

LightAir IonFlow50 StyleΤο Light Air IonFlow 50 Style (επιδαπέδιο), είναι τέλειο αν σκοπεύετε να έχετε τον καθαριστή αέρα σας σε ένα δωμάτιο με κάποιο κενό χώρο. Έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και στηρίζεται σε μία χειροποίητη κυλινδρική βάση. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία, με ύψος 66 εκατοστά.

Διαστάσεις:              19 x 66 cm
Βάρος:                     2,3 kg

Light Air IonFlow 50 Surface

LightAir IonFlow50 Surface

Το Light Air IonFlow 50 Surface (επιδαπέδιο/επιτραπέζιο), είναι η «μικρή αδελφή» του Style. Έχει μια ελαφρώς μικρότερη κωνική βάση, με ύψος 56 εκατοστά. Η μικρότερη βάση του, του επιτρέπει να χωράει πάνω σε ένα τραπέζι, αλλά και στο πάτωμα.

 

Διαστάσεις:              18 x 56 cm
Βάρος:                     2,4 kg

Light Air IonFlow 50 Sky

LightAir IonFlow50 SkyΤο Light Air IonFlow 50 Sky (οροφής), είναι ιδανικό αν θέλετε να μην πιάνει χώρο ή να μην είναι μέσα στην μέση. Κρεμιέται εύκολα πάνω από το κρεβάτι σας, στο δωμάτιο των παιδιών, στο γραφείο σας, κ.λπ. Η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη.

 

Διαστάσεις:              13 x 35 cm
Βάρος:                     1,4 kg

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook