Ηλιακή λάμπα NOKERO

Οι ηλιακές λάμπες NOKERO είναι κατασκευασμένες από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό και μπορούν να αντέχουν σε διαφορετικές εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

nokero2

Ηλιακός λαμπτήρας Nokero N200

• Διαθέτει πολυκρυσταλλικό συλλέκτη ηλιακής ενέργειας με δυνατότητα ρύθμισης του ηλιακού πάνελ για συλλογή περισσότερης ενέργειας και κατά την χρήση να ρυθμίζεται απόλυτα η κατεύθυνση φωτισμού.

• Έχει δύο επίπεδα έντασης φωτεινότητας με διάρκεια χρήσης στο LOW 6 ώρες και στο HI 2,5 ώρες συνεχούς χρήσης.

• Διαθέτει 4 Super Led που η φωτεινότητα τους είναι 60% μεγαλύτερη σε σχέση με το Ν100.

• Τα μεταλλικά του μέρη είναι ανοξείδωτα και η κατασκευή του είναι στιβαρή αξιόπιστη και ανθεκτική στην ακτινοβολία UV και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

• Οι μπαταρίες Ni-MH έχουν διάρκεια επαναφόρτισης έως και 3 χρόνια και κόστος αντικατάστασης €1.00

Οι διαστάσεις των λαμπτήρων NOKERO είναι όσο μιας κοινής ηλεκτρικής λάμπας. Διαθέτει ειδικό άγκιστρο στήριξης για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε παντού.

Ο εφευρέτης του λαμπτήρα NOKERO είναι ο ομογενής κ. Στέφανος Κατσαρός και η φιλοσοφία του ιδίου και της εταιρείας NOKERO αρχικά, ήταν και είναι να προσφέρουν στους ανθρώπους του τρίτου κόσμου οικονομικό ασφαλές και οικολογικό τρόπο φωτισμού καταργώντας τη χρήση φωτιστικού πετρελαίου.

nokero3Τα φωτιστικά φανάρια πετρελαίου εκπέμπουν 190 εκατομμύρια τόνους διοξειδίου του άνθρακα (Co2) ετησίως που αντιστοιχεί σε 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε κίνηση.

Τα στοιχεία προκύπτουν από το τμήμα Κλιματικής Αλλαγής των Ηνωμένων Εθνών.

Το φωτιστικό πετρέλαιο που απαιτείται ημερησίως είναι 1,3 εκατομμύρια βαρέλια.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook