Οικιακή Μηχανή Espresso ASCASO DREAM

Email

With shipment Aντικαταβολή for € 0,00
Τιμή πώλησης: € 615,00
  • Περιγραφή

Η Dream είναι μοναδική ευέλικτη και χειροποίητη μηχανή espresso που χρησιμοποιεί είτε αλεσμένο καφέ είτε καφέ σε ταμπλέτα, και δίνει άψογη επαγγελματική ποιότητα στο σπίτι. Διακοσμεί τέλεια οποιοδήποτε χώρο και παράλληλα σας προσφέρει την δυνατότητα να παρασκευάσετε  εξαιρετικής ποιότητας εσπρέσο, καφέ latte, καπουτσίνο ή καφέ μόκα. Κατασκευάζεται 100% από αλουμίνιο, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Διατίθεται σε έκδοση αποσπώμενου κλείστρου που λειτουργεί με αλεσμένο καφέ (ή ταμπλέτα ή και κάψουλα) αλλά και σταθερού κλείστρου που λειτουργεί με ταμπλέτα.

open

Λόγω της βαριάς αλουμινένιας κατασκευής της, του μπρούτζινου μπόϊλερ, της  μπρούτζινης κεφαλής εξαγωγής καφέ και των επινικελωμένων μπρούτζινων portafilters, παρουσιάζει εξαιρετική κατανομή θερμοκρασίας και ελέγχεται άψογα. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση και έχει εξαιρετικό design. Με φίλτρο τελευταίας τεχνολογίας παράγει πάντα κρεμώδη καφέ ανεξαρτήτως του μίγματος ή του βαθμού άλεσης που χρησιμοποιείται.
Διαθέτει δύο θερμοστάτες οι οποίοι ελέγχουν τη θερμοκρασία του καφέ και του ατμού, και μια θερμική ασφάλεια που προστατεύει τη μηχανή από τυχαία υπερθέρμανση. Το κύκλωμα νερού είναι ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση αλάτων. Επιπλέον οι αντιστάσεις της είναι τοποθετημένες εξωτερικά του βραστήρα ώστε να αποφευχθεί η φθορά σε περίπτωση που μείνει χωρίς νερό.

Μιμούμενη τις επαγγελματικές μηχανές καφέ, στo πάνω μέρος διαθέτει μια περιοχή που κρατά τα φλιτζάνια ζεστά, προκειμένου να μη χάσει τη θερμοκρασία του ο καφές όταν χύνεται στο κύπελλο. Διαθέτει και αφαιρούμενο ανοξείδωτο δίσκο (για την απομάκρυνση υπολειμμάτων καφέ ή νερού) με σχεδιασμό που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό και καθαρισμό του. Τέλος έχει αποσπώμενο δοχείο νερού με ορατή στάθμη νερού.

Τεχνικές Προδιαγραφές
Ισχύς:                                          900 Watt
Πίεση:                                          16 atm
Θερμοκρασία μπόιλερ:                  95  ⁰C
Θερμοκρασία ατμού:                    140 ⁰C
Διαστάσεις:                                  245x345x280 mm
Βάρος:                                        7 / 8 kg (Αποσπώμενου / σταθερού κλείστρου)
Χωρητικότητα δοχείου νερού:   1,3 lt (Αποσπώμενο για εύκολη συντήρηση και καθάρισμα, γεμίζει και όταν είναι η μηχανή εν λειτουργία)

H Ascaso Dream πρωτοπορεί και διαθέτει:

3way

 

Τρίοδη σωληνοειδή βαλβίδα για τέλειες ξηρές δόσεις χωρίς διαρροές

 

 

 steamwand

 Νέο μεγαλύτερο ακροφύσιο ατμού και ένα επιπρόσθετο ακροφύσιο με τρεις οπές εκροής που εξασφαλίζουν επαγγελματική ποιότητα στον καφέ

 

tamperalum

 

Πατητήρι αλουμινίου (Για τα μοντέλα που λειτουργούν με αλεσμένο καφέ)

 

pump16bar

 Επαγγελματική αντλία νερού η οποία επιτρέπει την κατανομή του νερού πάνω από τον καφέ κατά την κατάλληλη πίεση για να εξαχθεί το βέλτιστο άρωμα και γεύση

 

ergonomiki

 

Εργονομική λαβή

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook