Οικιακή Μηχανή Espresso ASCASO ARC

Email

With shipment Aντικαταβολή for € 0,00
Τιμή πώλησης: € 419,00
  • Περιγραφή

Η μηχανή espresso Arc είναι ευπροσάρμοστη και έχει πολύ βολικό μέγεθος. Φτιάχνει πολύ καλό espresso λόγω του χειροποίητου περιβλήματος αλουμινίου της που την καθιστά μία από τις καλύτερες συσκευές που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε στην κουζίνα σας. Διατίθεται σε έκδοση αποσπώμενου κλείστρου που λειτουργεί με αλεσμένο καφέ (ή ταμπλέτα ή και κάψουλα) ή σταθερού κλείστρου που λειτουργεί με ταμπλέτα.
Το μοντέλο αυτό είναι τέλειο για κάποιον που διαθέτει περιορισμένο χώρο, χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις, το σχεδιασμό και την απλότητα της χρήσης της. Εγγυάται κρεμώδη καφέ κάθε φορά λόγω του ειδικού φίλτρου “Super Cream”. Έχει σύστημα Auto Stop. Με φίλτρο τελευταίας τεχνολογίας παράγει πάντα κρεμώδη καφέ ανεξαρτήτως του μίγματος ή του βαθμού άλεσης που χρησιμοποιείται.
Διαθέτει δύο θερμοστάτες οι οποίοι ελέγχουν τη θερμοκρασία του καφέ και του ατμού, και μια θερμική ασφάλεια που προστατεύει τη μηχανή από τυχαία υπερθέρμανση. Το κύκλωμα νερού είναι ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση αλάτων. Επιπλέον οι αντιστάσεις της είναι τοποθετημένες εξωτερικά του βραστήρα ώστε να αποφευχθεί η φθορά σε περίπτωση που μείνει χωρίς νερό.

cupsΜιμούμενη τις επαγγελματικές μηχανές καφέ μπαρ, στην κορυφή, περιλαμβάνει μια περιοχή που κρατά τα φλιτζάνια ζεστά, προκειμένου να μη χάσει τη θερμοκρασία του ο καφές όταν χύνεται στο κύπελλο. Από ανοξείδωτο χάλυβα και με ανοξείδωτο αφαιρούμενο δίσκο (για την απομάκρυνση υπολειμμάτων καφέ ή νερού με σχεδιασμό που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό και καθαρισμό. Τέλος διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού με ορατή στάθμη νερού, και μπλε leds.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Ισχύς:                                       900 Watt
Πίεση:                                       16 atm
Θερμοκρασία μπόιλερ:              100 ⁰C
Θερμοκρασία ατμού:                 140 ⁰C
Διαστάσεις:                                220x320x280 mm
Βάρος:                                      6,5 / 7,5 kg (Αποσπώμενου / σταθερού κλείστρου)
Χωρητικότητα δοχείου νερού:      2 lt (Αποσπώμενο για εύκολη συντήρηση και καθάρισμα)

Η Ascaso Arc πρωτοπορεί και διαθέτει:

3way

 

Τρίοδη ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα για τέλειες ξηρές δόσεις χωρίς διαρροές και υπερπίεση

 

 akrofisio

  Νέο μεγαλύτερο ακροφύσιο ατμού για κρεμώδη cappuccino

 

 

steamwatertap

 

Στρόφιγγα ατμού / νερού μέσα στη φλάντζα

 

ARCautostop

 

Σύστημα Auto Stop μέσω του μετρητή ροής.  Εξωτερικά ρυθμιζόμενες δόσεις. (Προαιρετικό)

 

pump16bar

 

Επαγγελματική αντλία νερού η οποία επιτρέπει την κατανομή του νερού πάνω από τον καφέ κατά την κατάλληλη πίεση για να εξαχθεί το βέλτιστο άρωμα και γεύση

 ergonomiki

Εργονομική λαβή

 

 

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook