Επαγγελματική μηχανή espresso ASCASO BARISTA PRO 3 GROUPS

Email

With shipment Aντικαταβολή for € 0,00
Τιμή πώλησης: € 4563,00
  • Περιγραφή

Το μοντέλο Barista Pro 3 Groups είναι η λύση που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες της επαγγελματικής αγοράς espresso. Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους φιλοξενίας με υψηλή κατανάλωση καφέ. Αποτελείται από 3 θέσεις παραγωγής καφέ, 2 παραγωγείς ατμού, και μια παραγωγή ζεστού νερού. 
Κατασκευάζεται από 100% ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει ένα μινιμαλιστικό και λειτουργικό σχεδιασμό. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στον καφέ, και τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας των τροφίμων, καθώς πληροί και τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Με εργονομικές λαβές και φωτιζόμενα κουμπιά. Κάθε group ζυγίζει 3,7 kg.
BARISTAPROproegxisiΑπό την εργοστασιακή της ρύθμιση, κατά την παροχή του καφέ γίνεται προέγχυση αρχικά για λίγα δευτερόλεπτα με ζεστό νερό χωρίς πίεση, και στη συνέχεια εκχυλίζεται με ζεστό νερό υπό πίεση από την αντλία. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη εκχύλιση υδατοδιαλυτών ουσιών και επιτυγχάνει πυκνότερο και μεγαλύτερης διάρκειας αφρό. Το κύκλωμα νερού είναι ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση αλάτων.
Ο σχεδιασμός της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η άνω επιφάνεια (69 cm x 45 cm) για τη διατήρησηinoxtray των φλιτζανιών ζεστών (προαιρετικά) ενώ ο αφαιρούμενος δίσκος είναι ανοξείδωτος λεπτού σχεδιασμού ώστε να συγκρατεί τα υπολείμματα του καφέ και να καθαρίζεται εύκολα.

Δρα σε ενεργή ή «έτοιμη προς χρήση» λειτουργία, με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Τέλος2showerhead, έχει double showerhead για βέλτιστη εκχύλιση και ξήρανση των δόσεων καφέ.

highgroupΗ Barista PRO, δίνει τη δυνατότητα να έχουμε θερμομονωμένο boiler για την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών, αλλά και να κατασκευαστεί 100% από ανοξείδωτο ατσάλι ακόμα και στο περίβλημα της. Επιπλέον, μπορούμε να έχουμε φωτιζόμενη επιφάνεια εργασίας και ανοξείδωτα ποδαρικά στήριξης. Τέλος, μπορεί να κατασκευαστεί με υπερυψωμένα τα group για να χωρούν μεγαλύτερες κούπες.Εξασφαλίζει απόλυτα ασφαλή λειτουργία αφού διαθέτει:

→ Πρεσοστάτης SIRAI
→ Ρελέ ασφαλείας
→ Καλωδίωση υψηλής ποιότητας ανθεκτική στη θερμότητα
→ Ηλεκτρονική αυτορυθμιζόμενη στάθμη του λέβητα
→ Θερμοστάτης ασφαλείας για την αντίσταση, σε περίπτωση που το boiler είναι άδειο
→ Βρύση για το άδειασμα του boiler
→ Βίδες inox
→ Εγχυτήρες νερού από Teflon στο boilerΤεχνικές Προδιαγραφές [BARISTA PRO 2 GROUPS]
Διαστάσεις:                     920 x 535 x 465 mm
Ισχύς:                            5550 W
Βάρος:                           85 kg
Χωρητικότητα Boiler:        18 lt

Η Ascaso BARISTA PRO πρωτοπορεί και διαθέτει:

boiler

 

Boiler INOX AISI 304, είναι ασφαλές, δεν σκουριάζει, και παρέχει θερμική σταθερότητα, με συγκολλήσεις αεροδιαστημικής τεχνολογίας, χωρίς προσμίξεις και με αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι με δυνατότητα θερμομόνωσης.

 

koubia

 

Κουμπιά με εσωτερικό φωτισμό

 

erglavi

 

Εργονομική λαβή

rotary

 

 

100% Ανοξείδωτη περιστροφική αντλία για απόλυτη ασφάλεια από τη σκουριά

 

 

HIGHPRECISIONPRESSUREGAUGE

 

Μανόμετρα υψηλής ακριβείας

 

PROLED

 

Φωτιζόμενος χώρος εργασίας (προαιρετικά)

 

akrofysia

 

Ακροφύσια ατμού και νερού από ανοξείδωτο ατσάλι με πλήρη περιστροφή 360ο. Το ακροφύσιο ατμού παραμένει δροσερό στην αφή για την αποφυγή εγκαυμάτων και δεν σκουριάζει

 

 

 

xeirolaves

 

Χειρολαβές ατμού / νερού μεγάλου μεγέθους, καινοτόμου σχήματος και ευχάριστης αίσθησης

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook