Επαγγελματική μηχανή espresso ASCASO BAR ONE 1 GROUP

Email

With shipment Aντικαταβολή for € 0,00
Τιμή πώλησης: € 1773,00
  • Περιγραφή

Το μοντέλο Bar 1 Group είναι η λύση που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες της επαγγελματικής αγοράς espresso. Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους φιλοξενίας με μέτρια κατανάλωση καφέ. Έχει μια θέση παραγωγής καφέ. Διατίθεται σε έκδοση αποσπώμενου κλείστρου που λειτουργεί με αλεσμένο καφέ [BAR ONE 1 GROUP] ή σταθερού κλείστρου που λειτουργεί με ταμπλέτα [BAR 1 GROUP]. Διατίθεται και έκδοση που λειτουργεί με κάψουλα.
Κατασκευάζεται από 100% ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει ένα μινιμαλιστικό και λειτουργικό σχεδιασμό. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στον καφέ, και τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας των τροφίμων, καθώς πληροί και τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Με εργονομικές λαβές και φωτιζόμενα κουμπιά. Με πολύ ανθεκτικό boiler από ανοξείδωτο χάλυβα που προσφέρει μεγάλη θερμική σταθερότητα.
Από την εργοστασιακή της ρύθμιση, κατά την παροχή του καφέ γίνεται προέγχυση αρχικά για λίγα δευτερόλεπτα με ζεστό νερό χωρίς πίεση, και στη συνέχεια εκχυλίζεται με θερμό νερό υπό πίεση από την αντλία. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη εκχύλιση υδατοδιαλυτών ουσιών και επιτυγχάνει πυκνότερο και βέλτιστης ποιότητας αφρό.
Το κύκλωμα νερού είναι ανοξείδωτο για να ελαχιστοποιηθεί η συσσώρευση αλάτων. Διαθέτει σύστημα αυτόματου καθαρισμού. Όλα τα μοντέλα είναι αυτόματα. Επιπλέον υπάρχει έκδοση με αποσπώμενο δοχείο νερού, ή και με σύνδεση στο δίκτυο ύδρευσης.

inoxtray

Ο σχεδιασμός της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η άνω επιφάνεια (69 cm x 45 cm) για τη διατήρηση των φλιτζανιών ζεστών ενώ ο αφαιρούμενος δίσκος είναι ανοξείδωτος λεπτού σχεδιασμού ώστε να συγκρατεί τα υπολείμματα του καφέ και να καθαρίζεται εύκολα.

Τέλος, διαθέτει επαγγελματική αντλία νερού η οποία επιτρέπει την κατανομή του νερού πάνω από τον καφέ κατά την κατάλληλpump16barη πίεση για να εξαχθεί το βέλτιστο άρωμα και η γεύση του.

Εξασφαλίζει απόλυτα ασφαλή λειτουργία αφού διαθέτει:

→ Ρελέ ασφαλείας
→ Καλωδίωση υψηλής ποιότητας ανθεκτική στη θερμότητα
→ Ηλεκτρονική αυτορυθμιζόμενη στάθμη του λέβητα
→ Θερμοστάτης ασφαλείας για την αντίσταση, σε περίπτωση που το boiler είναι άδειο
→ Βρύση για το άδειασμα του boiler
→ Βίδες inox
→ Εγχυτήρες νερού από Teflon στο boiler

Τεχνικές Προδιαγραφές
Ισχύς:                                         2500 Watt
Πίεση:                                         16 atm
Θερμοκρασία μπόιλερ:                 100  ⁰C
Χωρητικότητα δοχείου νερού:       5 lt
Διαστάσεις:                                 400x450x540 mm
Βάρος:                                        25 kg

 INOXBOILER

 

Boiler από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304L, είναι ασφαλές, δεν σκουριάζει, και παρέχει θερμική σταθερότητα – πάχος τοιχώματος 2 mm

 

koubia

 

 Κουμπιά με εσωτερικό φωτισμό

 

erglavi

 

 Εργονομική λαβή

HIGHPRECISIONPRESSUREGAUGE  

  Μανόμετρα υψηλής ακριβείας

 

akrofysia

 

Ακροφύσια ατμού και νερού από ανοξείδωτο ατσάλι με πλήρη περιστροφή 360ο. Το ακροφύσιο ατμού παραμένει δροσερό στην αφή για την αποφυγή εγκαυμάτων και δεν σκουριάζει

 

 

 

xeirolaves

 Χειρολαβές ατμού / νερού μεγάλου μεγέθους, καινοτόμου σχήματος και ευχάριστης αίσθησης

 

 

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook