Καφές Φίλτρου

Cafitesse - Serves your business best

Η Douwe Egberts, με παράδοση 250 ετών στον καφέ, καινοτομεί με το σύστημα παρασκευής καφέ Cafitesse. Ειδικά σχεδιασμένο για χώρους μαζικής εστίασης, το Cafitesse αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την προετοιμασία, αποθήκευση και διανομή του καφέ, εξασφαλίζοντας:

Σταθερή δοσολογία
Ταχύτητα
Ελαχιστοποίηση του εργατικού κόστους
Αποφυγή της φύρας
Εξάλειψη φίλτρων
Πιστοποίηση παραγωγής καφέ με HACCP, ISO 9001:2000 και ISO 14001:2004
Πιστοποίηση παραγωγής μηχανών με ISO 9001:2000
24ωρη τεχνική υποστήριξη, όλες τις ημέρες του χρόνου

Εξοπλισμός

Το αξιόπιστο σύστημα Cafitesse διατίθεται σε διάφορα μοντέλα, ανάλογα με την επιθυμητή ποσότητα και ποικιλία ροφημάτων. Πρόκειται για μηχανές υψηλής αισθητικής, εργονομικές, εύκολες στη χρήση και τον καθαρισμό τους. Όλες οι μηχανές είναι κλειστού τύπου, σχεδιασμένες με βάση τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής.
Η σταθερή δοσολογία και η δυνατότητα παραγωγής ποικιλίας ροφημάτων σε συνδυασμό με την ταχύτητα παρασκευής και την σταθερά υψηλή ποιότητα, καθιστούν το Cafitesse ιδανική λύση για κάθε χώρο μαζικής εστίασης.

Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα μηχανών γαλλικού καφέ Cafitesse που διατίθενται από την εταιρεία μας εδώ.

Προϊόντα Cafitesse

Ποικιλία συσκευασιών υγρού συμπυκνωμένου καφέ, γάλακτος και σοκολάτας Douwe Egberts, ειδικά σχεδιασμένων για το σύστημα Cafitesse, στην καινοτόμο συσκευασία “bag in box”.
Ο καφές Douwe Egberts παράγεται από άριστης ποιότητας κόκκους Arabica και Robusta σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και νερού, με την κατάλληλη δοσολογία. Διατηρείται σε βαθειά κατάψυξη ώστε να διαφυλάσσει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φρεσκοφτιαγμένου καφέ.

Ποικιλία ροφημάτων

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το σύστημα Cafitesse μπορεί να προσφέρει ποικιλία ροφημάτων βασισμένα στον καφέ, το γάλα και το κακάο, όπως γαλλικό καφέ, espresso, cappuccino, latte, σοκολάτα και ζεστό νερό. Με το πάτημα ενός κουμπιού, παράγει σταθερή, υψηλή ποιότητα καφέ, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζήτησης.

Τεχνική Υποστήριξη

Δωρεάν εγκατάσταση και τακτικοί έλεγχοι των μηχανών
Υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Άμεσος χρόνος αντίδρασης του τεχνικού τμήματος σε πιθανή βλάβη
Εκτεταμένη γεωγραφική κάλυψη
Δωρεάν ανάλυση της ποιότητας του νερού

Προϊόντα

 

selection

 

 

Καφές φίλτρου Selection

1,25 lt x 2

 

 

medroast

 

 

Καφές φίλτρου Medium Roast

2 lt x 2

 

 

 

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook