Καθαριστής αέρα χωρίς ανεμιστήρα με μικροκλίβανο Air Free P-80

Ο καθαριστής αέρα Airfree είναι εντελώς αθόρυβος, και η μεγάλη πρωτοτυπία του είναι ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κεραμικός κύλινδρος στο εσωτερικό του, (μικροκλίβανος). Κατά τη λειτουργία του, ο αέρας εισέρχεται μέσα στον Airfree αβίαστα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του μικροκλιβάνου (200οC), δηλαδή δημιουργείται φυσική απαγωγή.

Μέσα από τον αέρα στη συνέχεια καταστρέφονται το 99,99% του συνόλου των μικροοργανισμών. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται TSS™ (Θερμοδυναμική αποστειρωτική μέθοδος καθαρισμού του αέρα). Ο καθαρός αέρας στη συνέχεια ψύχεται και απελευθερώνεται μέσα στο δωμάτιο.

Καθαρός αέρας χωρίς την παραγωγή αρνητικών ιόντων και επικίνδυνης ακτινοβολίας UVC

Η τεχνολογία (TSS ™) που διαθέτει το Airfree δεν δημιουργεί καμία εκπομπή αρνητικών επικίνδυνων ιόντων, επικίνδυνης ακτινοβολίας UVC, ή όζοντος (που αναγνωρίζεται ως απόλυτα ερεθιστικό για τους πνεύμονες και υπεύθυνο για την πρόκληση άσθματος – σύμφωνα με τον αμερικανικό φορέα EPA ).

Επιπλέον, ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών στη Σουηδία αποδεικνύουν ότι το Airfree μειώνει την παραγωγή όζοντος που παράγεται από τις ηλεκτρικές συσκευές, οθόνες, TV, κ.λ.π. κατά 26%.

Αποτελέσματα από παγκόσμιες Ανεξάρτητες Εργαστηριακές Δοκιμές

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας τεχνολογία (TSS), που διαθέτει το Airfree έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητα παγκοσμίου φήμης εργαστήρια σε έξι διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Σουηδία και ιδιαίτερα τη Γερμανία κατά το πρότυπο ISO 17025. Οι δοκιμές αυτές επιβεβαίωσαν ότι καταστρέφει μέχρι 99,99% των μικροοργανισμών που διέρχονται μέσα από το Θερμοδυναμικό Σύστημα αποστείρωσης Airfree.

airfreeP80

Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα:

Εντελώς αθόρυβη λειτουργία: Ο αέρας κυκλοφορεί αθόρυβα (δεν χρησιμοποιείται μοτέρ η ανεμιστήρας). Ο καθαρός αέρας μετά την απολυτή επεξεργασία του και αφού ψυχθεί ακολουθεί μια φυσική και σιωπηλή συνεχή ροή, μέσα στο δωμάτιο.

Μηδενική Συντήρηση: Δεν υπάρχουν ακριβά ανταλλακτικά φίλτρα ή κόστος αντικατάστασης λαμπτήρων UV. Αυτό το γεγονός σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η μονάδα Airfree είναι πάντα στις καλύτερες επιδόσεις της.

Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος: Καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από ένα φωτιστικό λαμπτήρα 50W.

Υψηλή και συνεχής απόδοση: Καλύπτει χώρους έως και 35 m² ανακυκλώνοντας τον αέρα έως και τρεις φορές την ώρα.

Άμεση απόδοση: Η μείωση των μικροοργανισμών και της επιβάρυνσης του αέρα, ξεκινάει μέσα στα πρώτα 15 λεπτά λειτουργίας.

Μικρό μέγεθος, βραβευμένο Design: Το Airfree είναι μικρό και ελαφρύ, μεταφέρεται εύκολα και ο σχεδιασμός του είναι βραβευμένος.

Anti Stress Light Dimmer: Διαθέτει ελεγχόμενο φωτισμό χαλάρωσης κατά του άγχους, είναι κατάλληλο για τα δωμάτια των παιδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτισμός νύχτας, (μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως).

Φωτεινή ένδειξη προειδοποίησης: Ειδικός αισθητήρας ανιχνεύει αν το Airfree έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σωστά και σας προειδοποιεί με φωτεινή ένδειξη.

Μικρή αύξηση θερμοκρασίας στο δωμάτιο: Δύο μονάδες Airfree που λειτουργούν στο ίδιο δωμάτιο παράγουν περίπου την ίδια θερμότητα όση και ένας ενήλικας που βρίσκεται στο δωμάτιο.

Εγγύηση κατασκευαστή: Κάθε μονάδα Airfree συνοδεύεται από 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Function P80

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook