Καθαριστής αέρα χώρου 25 m² Coway Cairs

Ο καθαριστής αέρα Cair της Coway, καθαρίζει τον αέρα σε δωμάτιο 25 m². Διαθέτει πολυσταδιακό (5 σταδίων) σύστημα φίλτρανσης του αέρα, και έχει την ικανότητα να καθαρίζει τον αέρα απομακρύνοντας επικίνδυνα στοιχεία για την υγεία, όπως είναι η σκόνη και οι μικροοργανισμοί που αιωρούνται σε εσωτερικούς χώρους.

Παράλληλα διαθέτει ειδικό σύστημα προστασίας από ανάπτυξη βακτηρίων ή μούχλας στην επιφάνεια των φίλτρων του.

Πλεονεκτήματα Cairs:

- Διαθέτει ηλεκτρονικό αισθητήρα στην πρόσοψή του με τον οποίο εκτιμά την ποιότητα του αέρα στο χώρο που είναι εγκατεστημένο. Ανάλογα με τα επίπεδα επιβάρυνσης που επισημαίνει, το ηλεκτρονικό του πάνελ φωτίζεται με συγκεκριμένες αποχρώσεις (μπλέ, πράσινο).

- Η γεννήτρια ανιόντων που διαθέτει στο πίσω μέρος του εμπλουτίζει τον αέρα στο χώρο σας με ιόντα, εξουδετερώνοντας με τον τρόπο αυτό το στατικό ηλεκτρισμό. Επιπλέον, με τη γεννήτρια ανιόντων απομακρύνονται ποσότητες όζοντος που τυχόν υπάρχουν στον εναέριο χώρο, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τη λειτουργία άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

- Έχει όμορφο design και μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί και στον τοίχο για οικονομία χώρου.

- Με το τηλεχειριστήριο που διαθέτει μπορείτε να επιλέγετε το πρόγραμμα λειτουργίας της αρεσκείας σας και από απόσταση.

- Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας του μηχανήματος με βάση 4 διαφορετικά προγράμματα (Rhythm, Turbo, Παιδικό, Αθόρυβο).

Coway Cairs25m2

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook