Καθαριστής αέρα 5 σταδίων Coway EOS2

Καθαριστής 5 σταδίων με φίλτρο επιλογής ανάλογα τις ανάγκες. O νέος αυτός καθαριστής αέρα EOS2 από την εταιρία COWAY διαθέτει 5 στάδια φίλτρανσης τελευταίας τεχνολογίας, όμορφο και λεπτό σχεδιασμό για να παρέχει στο χώρο σας φρέσκο και απόλυτα καθαρό αέρα.

Επίσης, με τους αισθητήρες που διαθέτει καθώς και το ηλεκτρονικό πάνελ έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει και να απεικονίζει την επιβάρυνση του αέρα στο χώρο σας μέσω χρωματικής ένδειξης. Ο καθαριστής αέρα EOS2 περιλαμβάνει γεννήτρια ανιόντων η οποία εμπλουτίζει τον εναέριο χώρο με ανιόντα, εξουδετερώνοντας με αυτόν τον τρόπο το στατικό ηλεκτρισμό. Επιπλέον με τη γεννήτρια αυτή απομακρύνεται το όζον που τυχόν υπάρχει στο χώρο και έχει δημιουργηθεί από τη λειτουργία άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

cowayEOS2

Περιγραφή Σταδίων καθαρισμού του αέρα

1. Προφίλτρο: Στην πρώτη φάση του καθαρισμού παρακρατείται κάθε λογής σωματίδιο διαμέτρου έως και 10 micron όπως είναι η σκόνη, τρίχες και στάχτη.

2. 2ο Προφίλτρο: Με το προφίλτρο αυτό απομακρύνονται στοιχεία μεγέθους μεγαλύτερου του 1 μm όπως σωματίδια μούχλας, σκόνης, βακτήρια κ.α. Έτσι διευκολύνεται κατά πολύ η λειτουργία όλων των υπόλοιπων σταδίων που ακολουθούν.

3. Φίλτρο επιλογής: Κατά το στάδιο αυτό μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε 5 φίλτρα ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο σας. Έτσι διαλέγετε μεταξύ του κίτρινου χρώματος φίλτρου για κατακράτηση στοιχείων όπως κίτρινη άμμος, SOx, NOx, του φίλτρου για καινούριο σπίτι που συγκρατεί τοξικά στοιχεία, όπως φορμαλδεΰδη και οργανικά πτητικά αέρια, του ειδικού τύπου φίλτρου για παιδιά που απορροφά ιούς όπως είναι αυτός της γρίπης, του μπλε χρώματος φίλτρου Allergen με ιδιαίτερη ικανότητα κατακράτησης αλλεργιογόνων σωματιδίων και τέλος του ειδικού φίλτρου για παλαιά σπίτια, το οποίο εστιάζει στην απομάκρυνση επιβλαβών στοιχείων όπως μούχλα και μικροοργανισμοί.

4. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα: Σε αυτή τη φάση απομακρύνονται όλα τα στοιχεία του αέρα μεγέθους έως και 0,01 micron και παράλληλα ολοκληρώνεται η απόσμηση του χώρου από κάθε αέριο στοιχείο.

5. HEPA φίλτρο: Κατά το τελευταίο στάδιο απορροφάται ο καπνός που τυχόν επιβαρύνει το χώρο σας και μπορεί να προέρχεται από καπνίζοντα άτομα καθώς και εξωτερικούς παράγοντες.

 *Το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύεται από αυτόνομο τηλεχειριστήριο για επιλογή των λειτουργιών της αρεσκείας σας και από απόσταση.

coway-ap-1008-filter-system

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook