Spa ShowerFilter

Το SPA Shower Filter, είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιείται στη ντουζιέρα, και αφαιρεί αποτελεσματικά το ελεύθερο χλώριο και τις χλωραμίνες, τις μυρωδιές, τις διάφορες χημικές προσμείξεις, τoν αμίαντο, τoν μόλυβδο, τη σκουριά και όλα τα αιωρούμενα σωματίδια. Με τον τρόπο αυτό εγγυάται 100% ένα ασφαλές και υγιεινό μπάνιο, μετατρέποντας το δέρμα και τα μαλλιά σε απαλά και μεταξένια.

Κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο με χλωριωμένο νερό, στην ουσία εκθέτουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας σε μεγάλες ποσότητες αραιωμένου διαλύματος χλωρίου. Για αυτό ευθύνονται οι υψηλές συγκεντρώσεις THM,s (τριχλωρομεθάνες) που έχουν συνδεθεί με τον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες, μετά από μακροχρόνια χρήση - έκθεση. Ιδιαίτερα με το ζεστό νερό, το χλώριο εξατμίζεται και σε μορφή αερίου (χλωροφόρμιο) το αναπνέουμε και απορροφάται γρήγορα από το σώμα μας, μέσα από τους ανοικτούς πόρους του δέρματος.

Το χλώριο επίσης βλάπτει το δέρμα και τα μαλλιά, καταστρέφοντας τα φυσικά έλαια (βιταμίνες και πρωτεΐνες) που παράγει ο οργανισμός σαν άμυνα, με αποτέλεσμα το δέρμα να ξεραίνεται, τα μαλλιά να αδυνατίζουν, να χάνουν την λάμψη και το χρώμα τους και τέλος να πέφτουν.

Χαρακτηριστικά

spa1Το φίλτρο κατασκευάζεται από υψηλής αποτελεσματικότητας υλικό, CaSo3 (θειώδες ασβέστιο), γι’ αυτό και αφαιρεί το χλώριο από το ζεστό και το κρύο νερό σε δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν πολλές ποιότητες CaSo3 στον κόσμο. Εμείς επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα στην αγορά, που έχει ισχυρή ικανότητα αποχλωρίωσης και λειτουργεί αποτελεσματικά και σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα περισσότερα υλικά διήθησης της αγοράς δυσκολεύονται να πετύχουν την αποχλωρίωση στο ζεστό νερό και να το αφαιρέσουν γρήγορα (για παράδειγμα, το φίλτρο ενεργού άνθρακα). Μόνο το CaSo3 (θειώδες ασβέστιο), έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει το χλώριο ακαριαία και αποτελεσματικά.

Διαθέσιμα μοντέλα

white

SPA Shower Filter (white)
Φίλτρο μπάνιου SPA λευκού χρώματος, με ΔΩΡΟ το ανταλλακτικό. Σας καλύπτει για 2 χρόνια.

 

pinkSPA Shower Filter (pink)
Φίλτρο μπάνιου SPA ροζ χρώματος, με ΔΩΡΟ το ανταλλακτικό. Σας καλύπτει για 2 χρόνια.

 

Διατίθεται σε δυο χρωματισμούς, λευκό και ροζ, έχει όμορφο σχεδιασμό και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε μπάνιο.

Το SPA Shower filter και κάθε ανταλλακτικό του, έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 25.000 λίτρα ή 12 μήνες.

Είναι οικονομικό και με χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εύκολο στην εγκατάσταση και την αλλαγή του ανταλλακτικού του.

Οφέλη από τη χρήση του φίλτρου

 • Αποτρέπει την πιτυρίδα που προκαλείται από το χλώριο, και απαλλάσσει το δέρμα και το κεφάλι από την ξηρότητα
• Προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά
• Βελτιώνει της καταστάσεις ξηρότητας, ερεθισμού και κνησμού του δέρματος
• Κάνει τα μαλλιά πιο υγιή, πιο απαλά και διευκολύνει το φορμάρισμά τους
• Αφήνει την επιδερμίδα λεία, με μια αίσθηση νεότητας και υγείας
• Κατάλληλο για ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε βρέφη
• Το νερό που φιλτράρει είναι κατάλληλο για ενυδρεία ψαριών – προστατεύει το δέρμα και το τρίχωμα των κατοικίδιων από το χλώριο και τις χλωραμίνες του νερού της βρύσης.

Τρόπος λειτουργίας

spa2

Το SPA Shower Filter, διαθέτει εσωτερικά ένα πατενταρισμένο ειδικό μηχανικό πτερύγιο εκτροπής, όπου το νερό πριν την έξοδό του, στροβιλίζεται και με αυτή την διαδικασία παράγονται αρνητικά ιόντα τα οποία και το εμπλουτίζουν.

Τα αρνητικά ιόντα, που επίσης ονομάζονται ανιόντα, είναι ένα ατομικό-μοριακό σύστημα με επιπλέον αρνητικό φορτίο, λόγω της απόκτησης πρόσθετων ηλεκτρονίων.

Περιοχές κοντά σε καταρράκτες ή μέσα σε δάση, είναι γεμάτες με αρνητικά ιόντα. Η σύγκρουση μεταξύ των σωματιδίων του νερού και του περιβάλλοντος, δημιουργεί συνεχείς ηλεκτροστατικές κενώσεις, με αποτέλεσμα να γεμίζει ο αέρας με αρνητικά ιόντα.

Επίσης, τα φυτά απελευθερώνουν μικρό-μόρια νερού, όπου σε συνδυασμό με την ηλεκτροστατική ενέργεια που απελευθερώνουν, γεμίζουν το δάσος με αρνητικά ιόντα.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο άνθρωπος νιώθει μεγαλύτερη ευεξία όταν βρίσκεται σε τέτοιες περιοχές.

spa3Τα κύρια πλεονεκτήματα των αρνητικών ιόντων για το ανθρώπινο σώμα, περιλαμβάνουν: τον καθαρισμό του αίματος, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την ενεργοποίηση των κυττάρων, την βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, την μείωση του άγχους και της κούρασης και την ηρεμία του νευρικού συστήματος.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ αρνητικών ιόντων και του ανθρώπινου σώματος, είναι μέθοδος της ηλεκτροιατρικής, ή ηλεκτρομαγνητικής, ή βίο-ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας.


Τα αρνητικά ιόντα είναι ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα:

Ενισχύουν τις λειτουργίες των αυτόνομων νεύρων.
Ενισχύουν το κολλαγόνο (ιστοί που είναι ελαστικοί και σχετίζονται με την ένταση)
Βελτιώνουν την διαπερατότητα των μεμβρανών του πρωτοτύπου πλάσματος του κυττάρου - (βελτιώνει το μεταβολισμό)
Οι κεραμικές μπίλιες που διαθέτει το SPA Shower filter, εκπέμπουν άπω υπέρυθρες ακτίνες (FIR) ενεργοποιώντας τα μόρια του νερού για βαθύτερη ενυδάτωση.
Είναι 100% φυσικό και ασφαλές για το περιβάλλον

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook