Η εταιρεία EUROFROST αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση ψυκτικών θαλάμων συντήρησης – κατάψυξης – βαθιάς κατάψυξης τροφίμων και κλιματιζόμενων χώρων, στους οποίους τα προϊόντα και η επεξεργασία τους απαιτούν ιδιαίτερες θερμοκρασίες.

COMMERCIAL REFRIGERATION 6-250x138Η μεγάλη γκάμα που προσφέρει η εταιρεία σε κορυφαία και καινοτόμα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να πρωτοτυπήσετε και να μειώσετε το λειτουργικό σας κόστος.

Παράλληλα η εταιρεία EUROFROST κατασκευάζει ψυκτικούς θαλάμους όλων των τύπων και των διαστάσεων και εξοπλίζει καταστήματα κρεοπωλείων, super markets, mini markets, ψητοπωλείων, καφέ-μπαρ, ξενοδοχείων, χώρους μαζικής εστίασης, βιομηχανίες τροφίμων κ.λ.π.

 

Καινοτομία

 

Η εταιρεία μας παρέχει στις εγκαταστάσεις μας πλήρη έλεγχο της λειτουργίας διαδικτυακά σε ψυγεία - θαλάμους. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των σημείων ψύξης και του μηχανολογικού εξοπλισμού ψυχροστασίου με αποστολή alarm μέσω sms.

Με την ηλεκτρονική διαχείριση ψυκτικής εγκατάστασης, επιτυγχάνεται η μέγιστη εκμετάλλευση ενέργειας και ψυκτικής ισχύος με αποτέλεσμα να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 33%, και εξασφάλιση της ποιότητας ψύξης των προϊόντων με καταγραφή θερμοκρασιών και αποστολή sms, όταν κάποια λειτουργία είναι εκτός των ορίων λειτουργίας που έχουμε θέσει στο σύστημα. Προτείνουμε λοιπόν, την εγκατάσταση συμπιεστών σε παράλληλο δίκτυο με capacity control από τον κεντρικό ελεγκτή, μέσω ενός κοινού συμπυκνωτή. Ηλεκτρονικές εκτονωτικές έχουν την δυνατότητα να μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες όποτε αυτό χρειαστεί, σχετικά με τη λειτουργία του ψυκτικού κυκλώματος. Επίσης, το σύστημα από μόνο του προσαρμόζεται στις εξωτερικές συνθήκες για την καλύτερη λειτουργία του, όταν αυτό απαιτηθεί, μέσω της μέτρησης των αισθητήρων θερμοκρασίας, πιέσεων και υπερθέρμανσης, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση σωστής ψύξης των εμπορευμάτων και οικονομίας κατανάλωσης ενέργειας. Εκατομμύρια τόνοι εκπομπής CO2 θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε έτος, εάν σε όλους τους χώρους διαχείρισης τροφίμων εγκαθιστούσαν ηλεκτρονική διαχείριση ψυκτικής εγκατάστασης.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης καλύπτει και την καταγραφή θερμοκρασιών για τις αποθήκες τροφίμων, η οποία απαιτείται από την υγειονομική υπηρεσία.

 

COMMERCIAL REFRIGERATION 5-250x135

COMMERCIAL REFRIGERATION 2-250x135

 

 

 

 

 

 

 

Η Καταγραφή και ειδοποίηση θερμοκρασιών σας δίνει τις εξής δυνατότητες:

 

Δημιουργείτε το δικό σας δίκτυο ψυγείων ή καταψυκτών

Παρακολουθείτε όλα σας τα ψυγεία μέσω κεντρικού υπολογιστή 365 ημέρες το χρόνο

Κάνετε σωστή διαχείριση, έλεγχο και βελτιστοποίηση σε όλα τα μέρη του συστήματος ψύξης μέσω των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών ελέγχων που ρυθμίζουν τις μηχανές

Μεγιστοποιείτε την αποδοτικότητα των συστημάτων

Μειώνετε τις δαπάνες συντήρησης

Αυξάνετε την ποιότητα των τροφίμων

Μειώνετε την εκπομπή CO2 στην ατμόσφαιρα

Καλύπτετε την καταγραφή θερμοκρασιών για τις αποθήκες τροφίμων που απαιτείται από την Υγειονομική υπηρεσία.

Έχετε πρόσβαση στην απόκτηση πιστοποίησης HACCP.

 

 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μηχανημάτων σας αλλά και την άμεση και συνεχή υποστήριξη σε βάθος χρόνου.

 

COMMERCIAL REFRIGERATION 1-250x135COMMERCIAL REFRIGERATION 3-250x135

 

 

pilalislogo Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την εταιρεία AMERICAN MOTORS εγκαθιστά λυόμενους προκατασκευασμένους ψυκτικούς θαλάμους από θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης, οι οποίοι συναρμολογούνται εύκολα με δυνατότητα αυξομείωσης των διαστάσεων τους.

Το εργοστάσιο παράγει πολλούς τύπους πάνελ πολυουρεθάνης για διαφορετικές χρήσεις. Τα πάνελ που προορίζονται για τους ψυκτικούς θαλάμους από πάνελ πολυουρεθάνης ξεχωρίζουν από τα τρία (3) θερμικά φράγματα που διαθέτουν στις πλευρές σύνδεσης για να συγκρατούν την παραγόμενη ενέργεια (ψύξη) ως και το hohlkammerprofil (χολ κάμερ προφίλ) (ΗΚΡ), που ενσωματώνεται στα πάνελ υπό μορφή διαμήκους φλάντζας για να σφραγίζει αεροστεγώς τις συνδέσεις (εσωτερικά-εξωτερικά) και να καλύπτει τους αρμούς, εξαφανίζοντας τα αυλάκια σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.

 Τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων κουμπώνουν μεταξύ τους αεροστεγώς με το snap-in system. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται την επίτευξη απόλυτης ακρίβειας σε κάθε θάλαμο. Εγγύηση της στεγανότητας του ψυκτικού θαλάμου είναι η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και είναι πιστοποιημένοι με CE 89/106 ΕΝ13241-1 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ 89/106/EK.

THALAMOSPANEL

Οι συνδέσεις των panels, στους ψυκτικούς θαλάμους, γίνονται με νέα τεχνολογία και σύμφωνα με την οδηγία των υγειονομικών υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (προδιαγραφές HACCP), που δεν επιτρέπει τους αρμούς μεταξύ των panels, γιατί εκεί συγκεντρώνονται μικρόβια σαλμονέλας, κολοβακτηρίδια, μύκητες, παράσιτα, κ.α.

Τα panels συνδέονται μεταξύ τους, με τρία θερμικά φράγματα για να «κρατούν» αποτελεσματικά την ψύξη έναντι των flat (επιπέδων) συνδέσεων του ανταγωνισμού, που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά και μόνο για την επένδυση μεταλλικών κτιρίων, χωρίς τις θερμομονωτικές απαιτήσεις, των ψυκτικών θαλάμων. Είναι επενδεδυμένα με 3 λευκά χαλυβδόφυλλα, RAL 9002, πάχους 0,55mm, με αντιτοξική πολυεστερική επίστρωση NSF και προστατευτικό FOIL.

 

thal1           thal2

Η πόρτα, ως βασικό στοιχείο της δομής και της λειτουργικότητας του ψυκτικού θαλάμου προσαρμόζεται τέλεια, κλείνει ερμητικά, και συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του θαλάμου. Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Είναι ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ σε όλες τις διαστάσεις, δηλαδή μιας έκχυσης πολυουρεθάνης (ένα ενιαίο πάνελ). Καθοριστικό πλεονέκτημα για να μην παραμορφώνονται.

- Επενδύονται με χαλυβδόφυλλα Γερμανίας πάχους 0,65 mm με πλαστικοποίηση πάχους 200 μm.

- Επιλογή διαστάσεων στα μέτρα σας

- Οι συρόμενες πόρτες είναι χειροκίνητες ή αυτόματες ηλεκτροκίνητες

- Διατίθενται σε διάφορους χρωματισμούς

 

porta          kleistro2

 

plw

Τα δάπεδα των θαλάμων είναι ενισχυμένα για να δέχονται μεγάλα φορτία (2-5 tn / m2), αντιολισθητικά για την ασφάλεια των εργαζομένων, και με επιφάνεια κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να μη συγκρατεί ρύπους. Είναι ενισχυμένα με αντιολισθητικά και μονωτικά φύλλα Plywood Φινλανδίας, με φαινολική επίστρωση πάχους 9 mm. Χρησιμοποιείται από όλα τα Ευρωπαικά εργοστάσια, και είναι διπλάσιας αξίας από το inox που ενδείκνυται μόνο για τα οξέα και τα άλατα.

 

Με την εισαγωγή Γερμανικής τεχνογνωσίας, τον σύγχρονο Βιομηχανικό εξοπλισμό και την εμπειρία 45 ετών, τα προϊόντα που σας προτείνουμε βρίσκονται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής τεχνολογίας, συνδυάζοντας αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια ζωής, οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας και άριστη ποιότητα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα http://www.ampilalis.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

    katask2katask1

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook