Η εταιρεία EUROFROST στην αγορά κλιματιστικών, αντιπροσωπεύει στη Μύκονο τις εταιρείες FUJI, και FUJITSU LTD, του ομίλου Φειδάκη. Εμπορεύεται, εγκαθιστά και αναλαμβάνει την πλήρη τεχνική υποστήριξη, όσων αφορά τις συσκευές κλιματισμού των ακόλουθων τύπων, για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Τύποι κλιματιστικών συσκευών:large PIC648678

Οροφής / Τοίχου inverter
Τοίχου inverter plasma
Αεραγωγού inverter
Compact /  Κασέτας inverter
Δαπέδου / Οροφής inverter
Πολυσυστήματα Multiinverter

Εφαρμογές κλιματισμού

Οικιακά κλιματιστικά
Συστήματα κλιματισμού επαγγελματικών χώρων
Σύγχρονα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας σε μεγάλα computer room συνδεδεμένα και συνεργαζόμενα με συστήματα συναγερμού και πυρόσβεσης αλλά και έλεγχο μέσω διαδικτύου.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Fujitsu Logo2Εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας πρόκειται μελετήσουν δωρεάν τις ανάγκες του χώρου σας ώστε να επιλεχθούν τα κατάλληλα κλιματιστικά που θα πληρούν τις απαιτήσεις σας βάσει των αναγκών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας, για μια άρτια και ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η εταιρεία θα αναλάβει την προμήθεια και εγκατάσταση του επιλεγμένου εξοπλισμού, και στη συνέχεια θα έχετε εξασφαλισμένο το απαιτούμενο service και τη συντήρηση της εγκατάστασης.

Πως θα παρατείνω τη ζωή του κλιματιστικού μου;

Κάνοντας τακτικά το απαραίτητο service! Αυτό είναι απαραίτητο:

- Για την υγεία μου. Εμποδίζεται η συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργικών παραγόντων.
- Για τη μέγιστη απόδοση σε ψύξη και θέρμανση. Ένα καθαρό κλιματιστικό, τόσο στο εσωτερικό   όσο και στο εξωτερικό του στέλεχος, ‘’αναπνέει’’ και μπορεί να αποδώσει καλύτερα.
- Για την οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και τη μέγιστη διάρκεια ζωής του. Τα μηχανήματα επανακτούν την χαμένη τους αποδοτικότητα, είναι λιγότερο πιθανό να πάθουν κάποια σημαντική βλάβη, αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αυξάνουν την άνεσή σας και λειτουργούν με οικονομικότερο τρόπο.
- Γιατί το κόστος επισκευής ενός συμπιεστή κοστίζει σχεδόν τα μισά χρήματα από ότι ένα καινούριο κλιματιστικό. Όταν το στοιχείο και τα φίλτρα είναι γεμάτα βρωμιές και σκόνες, η μηχανή αναγκάζεται να δουλέψει πιο εντατικά με συχνό αποτέλεσμα την ολική καταστροφή της.

 air-conditioning-installation

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook