Η EUROFROST είναι τεχνική – εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2001 από τον Νικόλαο Κουκά, με έδρα στη Μύκονο. Κατά την ίδρυση της εταιρείας, το τεχνικό τμήμα πραγματεύεται την εγκατάσταση ψυκτικών μηχανημάτων και ψυκτικών θαλάμων, και προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης στα εγκατεστημένα έργα της εταιρείας στη Μύκονο έως και σήμερα. Επιπλέον, το εμπορικό τμήμα της εταιρείας διαθέτει στην αγορά πανελλαδικά ψυκτικά μηχανήματα, συσκευές επεξεργασίας νερού, ανοξείδωτες κατασκευές μαζικής εστίασης, και έχει αναλάβει πλέον πληθώρα αντιπροσωπειών σε μηχανήματα παραγωγής καφέ και ηλεκτρικών συσκευών.
     Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, κατά το πέρασμα του χρόνου, εμπλούτισε τη δραστηριότητα του, προσφέροντας υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής εγκαταστάσεων θέρμανσης, κλιματισμού, και εξαερισμού, έχοντας σήμερα πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό έργων. Επιπλέον, έχει εισάγει στο ενεργητικό της εταιρείας, τις τεχνολογίες των Α.Π.Ε. και είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις θέρμανσης – ψύξης αλλά και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, βασισμένες σε ήπιες μορφές ενέργειας.
     Το τεχνικό τμήμα εφαρμόζει έργα θέρμανσης με υπέρυθρη θέρμανση έχοντας την αντιπροσωπεία της εταιρείας REDWELL στη Μύκονο, συστήματα κλιματισμού με τοπικά κλιματιστικά διαφόρων τύπων – έχοντας αντιπροσωπεία του ομίλου Φειδάκη (Fuji – Fujitsu), αλλά και συστήματα κεντρικού κλιματισμού με αντλίες θερμότητας.
Παράλληλα, το εμπορικό τμήμα της εταιρείας πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε να αναπτύσσεται στην εμπορία ροφημάτων (καφέ, τσάι κλπ), αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία της εταιρείας DOUWE EGBERTS.  Πλέον, τροφοδοτεί επαγγελματίες μαζικής εστίασης με τρόφιμα, ποτά, και επιπλέον διατηρεί αποκλειστική αντιπροσωπεία σε κρασιά.
     Μια στιβαρή συνεργασία που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του εμπορικού, είναι η αποκλειστική αντιπροσωπεία από την εταιρεία μας, της Ισπανικής εταιρείας ASCASO (Μηχανές παραγωγής καφέ) για τη διανομή των προϊόντων τους σε όλη την Ελλάδα. Στρατηγική συνεργασία έχουμε αναπτύξει επίσης και με τη Γερμανική εταιρεία CASO (Πρωτοποριακός εξοπλισμός Κουζίνας), αλλά και με την Ολλανδική Gamko (Ψυγεία μοντέρνου σχεδιασμού). Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας της εταιρείας μας στο χώρο, μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού έχουν αποκτήσει την καλύτερη εικόνα για εμάς και γι’ αυτό το λόγο έχουμε αρχίσει να χτίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες.
    Διαχρονικά ακολουθούνται αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρειών και προμηθευτών, με σταθερό στόχο την αντιπροσώπευση των καλύτερων προϊόντων της αγοράς του σήμερα & του αύριο για την σωστότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.
     Η εταιρεία μας προσφέρει πάντα την απαραίτητη υποστήριξη και πληροφόρηση για τη σωστή λειτουργία του παρεχόμενου εξοπλισμού, και δίνει μεγάλο βάρος στην υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση (After Sales Service). Αυτό μεταφράζεται στο ότι η εταιρεία μας προσφέρει συμβουλές για τη σωστή διαχείριση του παρεχόμενου εξοπλισμού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου, και να εξασφαλιστεί η πιο αποδοτική χρήση του καθώς και η βέλτιστη ωφέλεια και οικονομία, για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του.

Fujitsu Logo2redwelllogo douwelogo

LogoASCASO LOGOCASO     LogoGAMKO

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook