Αποχυμωτης Coway JuicePresso

Ο αποχυμωτής JuicePresso έχει υιοθετήσει μια νέα επαναστατική σχεδίαση σε σχέση με τους άλλους αποχυμωτές. Ο Coway JuicePresso μετατρέπει τον ανταγωνισμό σε απλά juicers και ο λόγος είναι γιατί χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία χαμηλής ταχύτητας (LSTS) δυο σταδίων. Στο πρώτο στάδιο πολτοποιεί και στο δεύτερο φυγοκεντρικά βγάζει πλούσιο φυσικό χυμό από φρούτα λαχανικά ξηρούς καρπούς και όσπρια.

Ο Coway JuicePresso, λειτουργεί με μόλις 80 RPM, (Στροφές ανά λεπτό) αντί των 3000 ~ 7000 RPM που λειτουργούν οι άλλοι αποχυμωτές, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μην καταστρέφονται (καίγονται) οι βιταμίνες από τα φρούτα και τα λαχανικά και να δίνει 50% περισσότερο χυμό, σε λιγότερο χρόνο.

Ο Coway JuicePresso είναι η επόμενη γενιά αποχυμωτών που διατηρεί περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά προσφέροντας σε σας και την οικογένεια σας καθημερινά και για μια ζωή φρέσκους, φυσικούς, υγιεινούς χυμούς.

juicepresso2

Γιατί Coway JuicePresso ;

Ο χυμός περνώντας από το πρώτο στάδιο σταδιακής πολτοποιήσεις στη συνέχεια φυγοκεντρικά διαχωρίζει και παράγει περισσότερο χυμό με εξαιρετικά μικρό στημένο (ξηρό) πολτό αποβλήτων.

Υψηλότερες αποδόσεις

Ο Coway JuicePresso αποδίδει 50% περισσότερο χυμό από ένα απλό κλασσικό αποχυμωτή στο 50% του χρόνου.

Οικονομικός

Πάρτε τη μεγαλύτερη ποσότητα χυμού από τη μικρότερη ποσότητα φρούτων και λαχανικών. Τα υπολείμματα από φλούδες και (δέρματα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα γλυκά, μαρμελάδες, σούπες, κλπ.

Καλύτερη ποιότητα χυμού

Απολαύστε τα περισσότερα αντιοξειδωτικά, την καλύτερη γεύση και την ανώτερη φρεσκάδα των χυμών σας. Οι χυμοί δεν έχουν αφρό κατά την παραγωγή και δεν διαστρωματώνεται η πυκνότητα τους, κάτι που γίνεται με άλλους αποχυμωτές.

juicepresso3

Αυτοκαθαριζόμενος

Στους απλούς αποχυμωτές, το μεγάλο πρόβλημα είναι ο καθαρισμός τους. Ο Coway JuicePresso το μόνο που θέλει αφού τελειώσετε την παραγωγή του αγαπημένου σας χυμού ή θέλοντας να αλλάξετε χυμό, είναι απλά λίγο νερό στην είσοδο πολτοποίησης.

Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, χαμηλή στάθμη θορύβου.

Ο αποχυμωτής JuicePresso ελαχιστοποιεί το θόρυβο και κατ' επέκταση την κατανάλωση ρεύματος μόνο 150Watt, λόγω της τεχνολογίας που διαθέτει.

juicepresso

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook