Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

Η εταιρεία EUROFROST προσφέρει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την εφαρμογή, την επίβλεψη  και  την τεχνική κάλυψη όσων αφορά τον Εξοπλισμό Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, catering, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ψητοπωλεία κ.λ.π). Επιπλέον, προσφέρει και αντίστοιχο εξοπλισμό επαγγελματικής ποιότητας αλλά οικιακής χρήσης.

Εμπορευόμαστε  μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων και κατασκευών όσο και σε αναλώσιμα είδη, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έχει μοναδικό στόχο να προσφέρει έξυπνες, εργονομικά σχεδιασμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησης σας.

machinery

Επαγγελματική χρήση:

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει:

•  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ & ΒΑRepagelm

EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ &     GELATERIAS

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SNACK-CAFÉ

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SUPER - MINI MARKET

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ

Οικιακή χρήση:

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει:

  ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΦΕcomplements

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  ΚΑΒΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

LogoASCASO2Σχετικά με τις μηχανές παραγωγής καφέ, εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας έχει αναπτύξει συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείας του χώρου την Ισπανική Ascaso 50ετούς παρουσίας στο χώρο, η οποία επιμένει να φτιάχνει χειροποίητα τα προϊόντα της με αλουμίνιο (Home, Office) και ανοξείδωτο ατσάλι (Steelline, Bar, Barista) σε εργοστάσιο στην Βαρκελώνη. Διακρίνεται έτσι για την ανώτερη ποιότητα κατασκευής των μοντέλων της, το μοντέρνο design τους αλλά και τις ελκυστικές τους τιμές. Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της την τεχνική υποστήριξη για την καλή λειτουργία των μηχανών παραγωγής καφέ espresso, και την εκπαίδευσή τους για τη σωστή και απρόσκοπτη χρήση τους. Η Ascaso προσφέρει μηχανές espresso οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και φωτογραφίες για τη γκάμα προϊόντων που σας προσφέρουμε στον τομέα αυτό, μπορείτε να δείτε στο e-shop της εταιρείας μας όπου θα δείτε τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στους γενικούς τεχνικούς καταλόγους των προϊόντων της Ascaso, τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε από τα παρακάτω links. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε απευθείας στη σελίδα http://www.ascaso.com .

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ BARISTA - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

ESPRESSO MACHINES & GRINDERSdream-imini

BAR & BARISTA MACHINES

ESPRESSO ACCESSORIES

ESPRESSO COMPLEMENTS

 

LOGOCASOΜεγάλη ποικιλία προϊόντων προσφέρεται από την εταιρεία μας σε σχέση με τον εξοπλισμό κουζίνας, όπου προτείνουμε προϊόντα άψογης αισθητικής και τελευταίας τεχνολογίας. Τα προϊόντα αυτά παράγονται από την κορυφαία Γερμανική Caso με την οποία έχουμε αναπτύξει συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Αυτό που επιτυγχάνουμε διαθέτοντας τα προϊόντα αυτά σε όλη την Ελλάδα, είναι να χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους ώστε να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής σας και να αναβαθμίσουμε ποιοτικά το χώρο σας. Ενδεικτικά μεταξύ των προϊόντων της CASO θα βρείτε επαγωγικές κουζίνες, μάγειρες κενού, διζωνικές κάβες κρασιού και πολλά άλλα ευρηματικά και σύγχρονα προϊόντα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τους πλήρεις καταλόγους της Caso για προϊόντα οικιακής χρήσης και προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, στα παρακάτω links, αλλά και να περιηγηθείτε στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα της Caso που βρίσκονται στο e-shop της εταιρείας μας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε απευθείας στη σελίδα http://www.caso-germany.com/en .

CASOCASOGERMANY2

CASO PRO

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ CASO

ΚΑΒΕΣ ΚΡΑΣΙΩΝ CASO

 

 

LOGOGAMKOΣτα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών και προμήθειας εξοπλισμού μαζικής εστίασης, η εταιρεία μας εισάγει και εγκαθιστά ψυγεία απαράμιλλου design, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης, από την Ολλανδική εταιρεία 50ετούς εμπειρίας Gamko. Τα ψυγεία αυτά χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μπουκαλιών με πολλές επιλογές ως προς τον σχεδιασμό τους. Ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική του πελάτη, σχεδιάζεται και η τελική διάταξη του ψυγείου, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φαίνεται ενδεικτικά και στις φωτογραφίες. Δίνονται απεριόριστες επιλογές στο σχεδιασμό τους, όπως ο φωτισμός LED, κεντρικό κλείδωμα, και ηλεκτρονικές ενδείξεις. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει τη διανομή των προϊόντων της Gamko σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τον πλήρη κατάλογο της Gamko στο παρακάτω link. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε απευθείας στη σελίδα www.gamko.com

GAMKO FLEXBARGAMKO1

GAMKO FLEXBAR PROJECTS - PHOTOS

 

 

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook