Καθαριστής αέρα χώρου 20-65 m² Blueair Ε-series

Οι καθαριστές αέρα της Blueair Eseries προσφέρουν ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας. Καλύπτουν χώρους από 20m² μέχρι 65 m², και μπορούν να λειτουργούν 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Αθόρυβα, οικονομικά μα πάνω από όλα αποτελεσματικά.

Περισσότερα

Καθαριστής αέρα επαγγελματικής χρήσης AirOne

Η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό του αέρα από ιούς, βακτήρια, VOC’s Co2 και καπνό τσιγάρου, ειδικά για μεγάλους και κοινόχρηστους χώρους. Το ύψος του είναι 2,20m και επιτυγχάνει τον συνεχή καθαρισμό του χώρου σας. Κατάλληλος καθαριστής αέρα για café, bar, εστιατόρια, αίθουσες συνεδρίων, χώρους εργασίας, χώρους αναμονής.

Περισσότερα

Καθαριστής αέρα χώρου 25 m² Coway Cairs

Ο καθαριστής αέρα Cair της Coway, καθαρίζει τον αέρα σε δωμάτιο 25 m². Διαθέτει πολυσταδιακό (5 σταδίων) σύστημα φίλτρανσης του αέρα, και έχει την ικανότητα να καθαρίζει τον αέρα απομακρύνοντας επικίνδυνα στοιχεία για την υγεία, όπως είναι η σκόνη και οι μικροοργανισμοί που αιωρούνται σε εσωτερικούς χώρους.

Περισσότερα

Καθαριστής αέρα για μωρά Baby air purifier

Ο πρωτοποριακός καθαριστής αέρα Baby Air Purifier της εταιρίας Coway είναι ειδικά σχεδιασμένος για μικρά παιδιά. Τα πολύ υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτει προστατεύουν τα παιδιά και ιδιαίτερα τα νεογέννητα από κάθε ασθένεια - ίωση που μεταφέρεται μέσω του αέρα αλλά και τις βλαβερές τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται σε κλειστούς χώρους.

Περισσότερα

Καθαριστής αέρα χωρίς ανεμιστήρα με μικροκλίβανο Air Free P-80

Ο καθαριστής αέρα Airfree είναι εντελώς αθόρυβος, και η μεγάλη πρωτοτυπία του είναι ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κεραμικός κύλινδρος στο εσωτερικό του, (μικροκλίβανος). Κατά τη λειτουργία του, ο αέρας εισέρχεται μέσα στον Airfree αβίαστα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του μικροκλιβάνου (200οC), δηλαδή δημιουργείται φυσική απαγωγή.

Περισσότερα

Καθαριστής αέρα 5 σταδίων Coway EOS2

Καθαριστής 5 σταδίων με φίλτρο επιλογής ανάλογα τις ανάγκες. O νέος αυτός καθαριστής αέρα EOS2 από την εταιρία COWAY διαθέτει 5 στάδια φίλτρανσης τελευταίας τεχνολογίας, όμορφο και λεπτό σχεδιασμό για να παρέχει στο χώρο σας φρέσκο και απόλυτα καθαρό αέρα.

Περισσότερα

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook