Καθαριστής αέρα για μωρά Baby air purifier

Ο πρωτοποριακός καθαριστής αέρα Baby Air Purifier της εταιρίας Coway είναι ειδικά σχεδιασμένος για μικρά παιδιά. Τα πολύ υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτει προστατεύουν τα παιδιά και ιδιαίτερα τα νεογέννητα από κάθε ασθένεια - ίωση που μεταφέρεται μέσω του αέρα αλλά και τις βλαβερές τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται σε κλειστούς χώρους.

Επιπλέον προφυλάσσει τα άτομα που πάσχουν από άσθμα και αλλεργίες, καθώς απομακρύνει όλα εκείνα τα βλαβερά στοιχεία του αέρα που προκαλούν τέτοια προβλήματα. Με χρήση διπλών αισθητήρων ανιχνεύονται παράλληλα η ύπαρξη σκόνης και άλλων επιβαρύνσεων του αέρα κάθε στιγμή.

Το ειδικό Baby Health Care Combo φίλτρο έχει μια εξαιρετική ικανότητα να απομακρύνει κάθε μολυσματικό παράγοντα που μπορεί να βλάψει το δέρμα και την υγεία μικρών παιδιών όπως είναι η βενζόλη, η τολουόλη, η φορμαλδεΰδη, η ξυλόλη και το στυρένιο. Ειδικά η φορμαλδεΰδη είναι πολύ επικίνδυνη ουσία που προκαλεί εκτεταμένες δερματοπάθειες όπως είναι τα εκζέματα.

 BabyAir2

Περιγραφή σταδίων καθαρισμού αέρα

1)  Προφίλτρο: κατακρατά χοντρά στοιχεία σκόνης, μούχλας, τρίχες κατοικιδίων κ.α.

2) 2ο Προφίλτρο: πιο ενισχυμένο στάδιο. Συγκρατεί διαφυγόντα σωματίδια σκόνης και άλλα στοιχεία. Προστατεύει τα επόμενα στάδια καθαρισμού ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά.

3) BHC Combo φίλτρο: εξουδετερώνει επικίνδυνα για την υγεία χημικά αλλά και μικροβιακά φορτία, όπως πτητικά οργανικά στοιχεία (βενζόλιο, τολουόλιο, ξυλόλη, στυρένιο), φορμαλδεϋδη, αμμωνία, αλλεργιογόνα, μικρόβια (σταφυλόκοκκος) κ.λ.π..

4) HEPA φίλτρο: απομακρύνει οσμές καπνού, γύρη, βακτήρια, ιούς, σκόνη κ.α.

5) Φίλτρο Απόσμησης (Ενεργού Άνθρακα): απομακρύνει τη δυσοσμία που τυχόν υπάρχει σε εσωτερικούς χώρους, οσμές φαγητού και άλλων αερίων που είναι πολλές φορές επικίνδυνα για την υγεία.

Ο καθαριστής διαθέτει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας. Με βάση τα παρακάτω στοιχεία επιλέγεται μια από τις 4 ακόλουθες λειτουργίες:

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Με την αυτόματη λειτουργία εξοικονομείται ενέργεια καθώς η ταχύτητα καθαρισμού προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με την επιβάρυνση του αέρα που ανιχνεύεται στο χώρο.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η μονάδα επιλέγει αυτόματα την αθόρυβη λειτουργία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να εξασφαλίζει υγιεινή και ήσυχη ατμόσφαιρα για τον ύπνο.

TURBO ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το σύστημα καθαρισμού επιλέγει αυτόματα την Turbo λειτουργία σε περίπτωση που ανιχνεύσει υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και οσμών στο χώρο. Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνει τη διαδικασία απόσμησης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ταχύτητα καθαρισμού του αέρα ελαττώνεται όποτε χρειαστεί για να αποφεύγεται ο κίνδυνος ασθένειας (κρύωμα) των παιδιών που βρίσκονται στο χώρο.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά λειτουργίας:

Χρονοδιακόπτης
Πιέζοντας το ανάλογο κουμπί μπορείτε να προσαρμόσετε το χρόνο λειτουργίας από 1 έως και 8 ώρες ενώ παράλληλα η διάρκεια λειτουργίας αναγράφεται στην οθόνη ενδείξεων.
Κλείδωμα συσκευής
Η συσκευή μπορεί να κλειδώνεται ώστε να προφυλάσσεται από ενδεχόμενη κακή μεταχείριση.
Φωτεινή ένδειξη επιβάρυνσης του αέρα

BabyAir1

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook