Ψύκτης νερού Petit

Το πρωτοποριακό μοντέλο ψύκτη νερού Petit της εταιρίας Coway, έχει βραβευθεί 3 φορές από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς για το υπέροχο design που διαθέτει, τη λεπτή μορφή του, καθώς και το συμπαγές μέγεθός του.

Έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται νερά δικτύου πόλης αλλά και επιβαρυμένα νερά, παρέχοντας με απόλυτη ασφάλεια φρέσκο, ασφαλές νερό ζεστό (έως 98 °C), παγωμένο ή θερμοκρασίας περιβάλλοντος στη στιγμή, από μια και μόνο παροχή (τεχνολογίας One-Touch). Διατίθεται με σύστημα U/F για νερά δικτύου πόλεως και με σύστημα R/O για επιβαρυμένα νερά.

 resized 186x180 CHP-06DL PETIT 2

 Σύστημα R/O με 4 στάδια φίλτρανσης:

 1. Φίλτρο τύπου NEO-SENSE: Κατακρατά σωματίδια που προέρχονται συνήθως από τους σωλήνες μεταφοράς του νερού εντός του δικτύου, όπως σκόνη, άμμο, σκουριά. Επιπλέον, μειώνει δραστικά το χλώριο και τις πτητικές οργανικές ουσίες στο νερό.

2. Μεμβράνη R/O: Κατακρατά χημικές ουσίες και άλατά τους, όπως αρσενικό, χαλκό, σίδηρο, μόλυβδο, μαγγάνιο, νιτρώδη, νιτρικά, κυάνιο, σιδηροκυανιούχα, δικαρβονικά, ραδιενεργό ραδόνιο. Επίσης, η μεμβράνη συγκρατεί βακτήρια, μύκητες και πρωτόζωα όπως cryptosporidium, ιούς, escherischia coli κ.α

3. Φίλτρο ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα: Μειώνει αποτελεσματικά τις οσμές στο νερό και βελτιώνει τη γεύση του.

4. Κεραμικό φίλτρο: Αποτρέπει την δημιουργία αποικιών μικροργανισμών που ενδέχεται να δημιουργηθούν στο νερό της δεξαμενής όταν το μηχάνημα δεν είναι σε λειτουργία, βοηθά έτσι στην απολύμανση του νερού λίγο πριν χρησιμοποιηθεί.

petit

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook